RECEPTY

Pečené morčacie na kyslej kapuste so zemiakmi

Pečené morčacie na kyslej kapuste so zemiakmi

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Vynikajúci obed či večera z jedného pekáča.

recept,fotorecept,zemiaky,morčacie stehno celé,kapusta kvasená,Morčacie mäso,Bezlaktózové,Bezlepkové

Morčacie mäso

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Ingrediencie

Ingrediencie

cesnak

3

17

strúčiky

kcal

cibuľa

200

88

gramov

kcal

huby sušené

30

38

gramov

kcal

kapusta kvasená

800

160

gramov

kcal

korenie čierne mleté

1

17

čajová lyžička

kcal

morčacie stehno celé

1.5

??

kilogramu

kcal

olej repkový

3

405

polievkové lyžice

kcal

soľ

2

0

čajové lyžičky

kcal

voda

150

332

mililitrov

kcal

zemiaky

800

736

gramov

kcal

 

Recept

1. 

zemiaky 800 gramov

Zemiaky ošúpeme, umyjeme a pokrájame na kolieska.

Zemiaky ošúpeme, umyjeme a pokrájame na...

2. 

huby sušené 30 gramov

Huby namočíme do vody a necháme 10 minút postáť.

Huby namočíme do vody a necháme 10 minút...

3. 

morčacie stehno celé 1.5 kilogramu  soľ 2 čajové lyžičky  korenie čierne mleté 1 čajová lyžička

Štyri menšie morčacie stehná vykostíme, umyjeme, nasolíme a posypeme korením.

Štyri menšie morčacie stehná vykostíme,...

4. 

cibuľa 200 gramov  olej repkový 3 polievkové lyžice

Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké kolieska. Tie rozoberieme a poukladáme do pekáča vymasteného olejom.

Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké...

5. 

kapusta kvasená 800 gramov

Kapustu scedíme a rozložíme na cibuľu. Pridáme scedené huby.

Kapustu scedíme a rozložíme na cibuľu....

6. 

cesnak 3 strúčiky  voda 150 mililitrov

Na kapustu poukladáme pripravené mäso a potrieme ho očisteným, prelisovaným cesnakom. Na mäso rozložíme zemiaky. Podlejeme vodou, zakryjeme a vložíme do rozohriatej rúry. Pečieme pri teplote 180-190°C 1,5 hodiny.

Na kapustu poukladáme pripravené mäso a...

7. 

Odokryjeme, mäso preložíme na zemiaky, vložíme do rúry a pri teplote 200° 15 minút zapekáme. Čiastočne vychladené mäso oberieme a servírujeme.

Odokryjeme, mäso preložíme na zemiaky,...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť