Národné kuchyne
Viac
KOLÁČE
Koláč z kyslého mlieka s broskyňami
TORTY
Veselá veľkonočná torta Zajko
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
Smotanovo-piškótová torta
Nepečený tvarohovo-broskyňový dezert
Tvarohový koláč s broskyňami
Ľadové broskyňové rezy
PALACINKY
Zapekané palacinkové rezance s orechmi
SLADKÉ JEDLÁ
Plnený kysnutý slimák
SLADKÉ RAŇAJKY
Vafle s ovocím a karamelovým likérom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Tradičný francúzsky jablkový koláč
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Bravčová pečeň na šťave
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vegetariánska plnená paprika
Malinová bublanina
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť