Národné kuchyne
Viac
KOLÁČE
Koláč z kyslého mlieka s broskyňami
TORTY
Veselá veľkonočná torta Zajko
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
Smotanovo-piškótová torta
Nepečený tvarohovo-broskyňový dezert
Tvarohový koláč s broskyňami
Ľadové broskyňové rezy
PALACINKY
Zapekané palacinkové rezance s orechmi
SLADKÉ JEDLÁ
Plnený kysnutý slimák
SLADKÉ RAŇAJKY
Vafle s ovocím a karamelovým likérom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť