Národné kuchyne▼
Viac▼
KOLÁČE
Koláč z kyslého mlieka s broskyňami
Dada — nízka
Zobraziť recept
TORTY
Veselá veľkonočná torta Zajko
Dada 1 h. 30 min. vysoká
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
Dada 45 min. stredná
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
Smotanovo-piškótová torta
Dada — stredná
Nepečený tvarohovo-broskyňový dezert
Dada 45 min. vysoká
Tvarohový koláč s broskyňami
Ľadové broskyňové rezy
PALACINKY
Zapekané palacinkové rezance s orechmi
Dada 60 min. stredná
SLADKÉ JEDLÁ
Plnený kysnutý slimák
SLADKÉ RAŇAJKY
Vafle s ovocím a karamelovým likérom
Michal 5 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
Ríbezľový koláčik
KURACIE MÄSO
Kuracie steaky s nivovou omáčkou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Pečené zeleninové guľôčky
Lekvárový mrežovník
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
Tvarohovo - kakaový koláč
Makaróny zapečené s karfiolom, šampiňónmi a gorgonzolou
Slivkový koláč z tvarohového špaldového cesta
SUCHÉ PEČIVO
Kakaové guľôčky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť