RECEPTY

Zapekané palacinkové rezance s orechmi

Zapekané palacinkové rezance s orechmi

Palacinkovú pochúťku servírujeme teplú a pocukrovanú.

recept,fotorecept,mlieko polotučné 1,5%,múka hladká,Palacinky

Palacinky

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Kategórie

Palacinky  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

broskyne kompótované-
cukor práškový-
cukor práškový50gramov
mlieko polotučné 1,5%650mililitrov
múka hladká200gramov
orechy vlašské100gramov
sódová voda50mililitrov
vajce slepačie3kusy

 

Recept

1. 

mlieko polotučné 1,5% 450 mililitrov  sódová voda 50 mililitrov  múka hladká 200 gramov

Z mlieka, vody a múky vymiešame hladké cestíčko. Na suchej panvici upečieme 9 kusov stredne veľkých tenkých palaciniek. Necháme vychladiť.

2. 

cukor práškový

Každú palacinku jemne posypeme cukrom.

3. 

Palacinky po troch spolu stočíme a pokrájame na roládky. Roládky rozoberieme na dlhé rezance a nepravidelne ich rozmiestnime v koláčovej forme.

4. 

orechy vlašské 100 gramov

Orechy nahrubo nasekáme a nasypeme na rezance.

5. 

broskyne kompótované  mlieko polotučné 1,5% 200 mililitrov  cukor práškový 50 gramov  vajce slepačie 3 kusy

Broskyne, alebo iné ovocie podľa chuti nakrájame na kúsky a rozložíme na orechy. V mlieku rozmiešame cukor a vajíčka. Zalejeme rezance.

6. 

Pečieme 25 min. pri teplote 180°C.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies