svetvomne.sk

Ananásové palacinky Piña colada

    

Spestrite si klasiku exotickou príchuťou.

Kuchtil

Počet porcií

15

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 
ananás500gramov
cukor práškový1polievková lyžica
cukor trstinový-
mlieko polotučné 1,5%½litra
múka hladká400gramov
olej slnečnicový-
sirup kokosový1deciliter
soľ¼čajovej lyžičky
vajce slepačie2kusy

1. 

ananás 500 gramov  mlieko polotučné 1,5% ½ litra  vajce slepačie 2 kusy  múka hladká 400 gramov  sirup kokosový 1 deciliter  soľ ¼ čajovej lyžičky  cukor práškový 1 polievková lyžica

Nakrájaný ananás, mlieko, vajcia, cukor, kokosový sirup a soľ rozmixujeme. Primixovávame postupne múku, kým cesto primerane nezhustne. Zmes by mala byť iba tak hustá, aby po usmažení palacinka držala pokope. Pokial sa pri oobracaní palacinky trhajú, primixujte ešte múku do cesta.

2. 

olej slnečnicový

Na rozpálenú panvicu nalejeme za naberačku cesta a pomôžeme mu rozložiť sa po celom povrchu dna nakláňaním panvice. Keď cesto primerane zhnedne na spodnej strane a po okrajoch, prilejeme trochu oleja po okraji, aby sa palacinka uvolnila. po chvíli obrátime a vysmažíme aj z druhej strany do zlatohneda.

3. 

cukor trstinový

Servírujeme jemne posypané trstinovým cukrom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť