svetvomne.sk

Steak z lososa

     

Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 

1. 

Losos filet s kožou 500 g  korenie biele mleté  soľ

Filé s kožou nakrájame na 200 - 250 gramové kúsky. Osolíme, okoreníme a dáme smažiť na rozpálenú panvicu s trochou oleja. Začneme kožou dole a po 5 min. na chvíľu otočíme. Nepečieme príliš dlho, aby sa steak nevysušil.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť