svetvomne.sk

Steak z lososa

Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 

1. 

Losos filet s kožou 500 g  korenie biele mleté  soľ

Filé s kožou nakrájame na 200 - 250 gramové kúsky. Osolíme, okoreníme a dáme smažiť na rozpálenú panvicu s trochou oleja. Začneme kožou dole a po 5 min. na chvíľu otočíme. Nepečieme príliš dlho, aby sa steak nevysušil.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť