RECEPTY

Rybacie fašírky

Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

recept,fotorecept,Aljašská treska,cibuľa,Hlavné jedlá z rýb,Bezlaktózové

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

Aljašská treska300gramov
cesnak2
cibuľa100gramov
korenie biele mleté¼čajovej lyžičky
korenie čierne mleté¼čajovej lyžičky
múka polohrubá100gramov
olej slnečnicový1deciliter
petržlenová vňať-
soľ½čajovej lyžičky
strúhanka200gramov
vajce slepačie2kusy

 

Recept

1. 

Aljašská treska 300 gramov  petržlenová vňať

Filet z tresky rozmixujeme s petržlenovou vňaťou.

2. 

vajce slepačie 2 kusy  múka polohrubá 100 gramov  cesnak 2 s  cibuľa 100 gramov  soľ ½ čajovej lyžičky  korenie biele mleté ¼ čajovej lyžičky  korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky  strúhanka 200 gramov

Zmiešame rozmixovanú tresku, vajcia, múku, roztlačený cesnak a na drobno nakrájanú cibuľu. Ochutíme soľou, bielym a čiernym korením. Pridávame strúhanku, kým nevymiesime tvarovateľné cesto.

3. 

Z cesta po kúskoch odoberáme a tvarujeme v dlaniach fašírky. Aby sa nám cesto nelepilo, použijeme strúhanku, alebo múku.

4. 

olej slnečnicový 1 deciliter

V panvici si rozpálime asi pol centimetra vysokú vrstvu oleja. Opatrne vložíme fašírky a vysmažíme do chrumkava z oboch strán.

5. 

Po vysmažrní odložíme na servítku, ktorá vsiakne olej z povrchu.

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť