RECEPTY

Rybacie fašírky

Rybacie fašírky

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

recept,fotorecept,Aljašská treska,cibuľa,Hlavné jedlá z rýb,Bezlaktózové

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

Aljašská treska

300

225

gramov

kcal

cesnak

2

11

kcal

cibuľa

100

44

gramov

kcal

korenie biele mleté

¼

4

čajovej lyžičky

kcal

korenie čierne mleté

¼

5

čajovej lyžičky

kcal

múka polohrubá

100

356

gramov

kcal

olej slnečnicový

1

899

deciliter

kcal

petržlenová vňať

0

??

kcal

soľ

½

0

čajovej lyžičky

kcal

strúhanka

200

746

gramov

kcal

vajce slepačie

2

176

kusy

kcal

 

Recept

1. 

Aljašská treska 300 gramov  petržlenová vňať

Filet z tresky rozmixujeme s petržlenovou vňaťou.

Filet z tresky rozmixujeme s petržlenovou...

2. 

vajce slepačie 2 kusy  múka polohrubá 100 gramov  cesnak 2 s  cibuľa 100 gramov  soľ ½ čajovej lyžičky  korenie biele mleté ¼ čajovej lyžičky  korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky  strúhanka 200 gramov

Zmiešame rozmixovanú tresku, vajcia, múku, roztlačený cesnak a na drobno nakrájanú cibuľu. Ochutíme soľou, bielym a čiernym korením. Pridávame strúhanku, kým nevymiesime tvarovateľné cesto.

Zmiešame rozmixovanú tresku, vajcia, múku,...

3. 

Z cesta po kúskoch odoberáme a tvarujeme v dlaniach fašírky. Aby sa nám cesto nelepilo, použijeme strúhanku, alebo múku.

Z cesta po kúskoch odoberáme a tvarujeme v...

4. 

olej slnečnicový 1 deciliter

V panvici si rozpálime asi pol centimetra vysokú vrstvu oleja. Opatrne vložíme fašírky a vysmažíme do chrumkava z oboch strán.

V panvici si rozpálime asi pol centimetra vysokú...

5. 

Po vysmažrní odložíme na servítku, ktorá vsiakne olej z povrchu.

Po vysmažrní odložíme na servítku, ktorá...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť