svetvomne.sk

Surimi - rybacie karbonátky

     

Mimoriadne chutné fašírky z krabých tyčiniek a pangasiusa.

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:   

 

 
 
Cibuľa100gramov
Horčica plnotučná1polievková lyžica
Korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
Krabie tyčinky500gramov
Mrkva100gramov
Olej slnečnicový50mililitrov
Pangasius mrazený400gramov
Soľ2čajové lyžičky
Vajce slepačie2kusy
Vločky ovsené100gramov

1. 

krabie tyčinky 500 g

Krabie tyčinky necháme rozmraziť a na drobno ich nakrájame. Vložíme ich do hlbšej misy.

2. 

pangasius mrazený 400 g

Pangasiusa necháme rozmraziť a nadrobno nakrájaného pridáme k surimi tyčinkám.

3. 

cibuľa 100 g  mrkva 100 g  vajce slepačie 2 ks  soľ 2 ČL  horčica plnotučná 1 PL  korenie čierne mleté ½ ČL  vločky ovsené 100 g

Cibuľu očistíme a nakrájame. Mrkvu očistíme a na hrubo postrúhame. Zeleninu pridáme k rybaciemu základu a spolu s vajíčkami, soľou, horčicou, korením a ovsenými vločkami dobre zamiešame.

4. 

Zmes necháme chvíľu postáť a vytvoríme z nej primerane veľké gulôčky.

5. 

olej slnečnicový 50 ml

Gulôčky jemne rukami sploštíme a vyprážame ich v zakrytej panvici na troche oleja 15 minút.

6. 

Karbonátky obrátime a v odokrytej panvici vysmažíme z druhej strany približne 10 - 15 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť