svetvomne.sk

Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami

     

Jednoducho pripravená ryba so zázvorovo pomarančovou príchuťou.

Kuchtil

Počet porcií

3

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:   

 

 
 
Cestoviny - čínske rezance natural250gramov
Cibuľa80gramov
Maslo10gramov
Olej olivový2polievkové lyžice
Pangasius mrazený1000gramov
Pomarančg
Soľ1čajová lyžička
Zázvor koreň40gramov

1. Príprava ryby

pangasius mrazený 1000 g

Mrazeného pangasa necháme rozmraziť, potom ho opláchneme pod tečúcou studenou vodou a ľahko osušíme papierovou utierkou. Nakrájame na asi 3 cm široké filety.

Príprava ryby

2. Príprava zázvorového koreňa

zázvor koreň 40 g

Čerstvý koreň očistíme a postrúhame na jemno.

Príprava zázvorového koreňa

3. Cibuľový základ

olej olivový 2 PL  cibuľa 80 g

Vo woku na oleji opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska.

Cibuľový základ

4. 

pomaranč  soľ 1 ČL

Pridáme pangasiusa, nastrúhaný zázvor, šťavu z pomaranča a soľ. Dusíme pod pokrievkou za občasného premiešania 15 minút.

5. Čínske rezance

cestoviny - Čínske rezance natural 250 g  maslo 10 g

Čínske rezance uvaríme v posolenej vode, scedíme a primiešame k nim maslo.

Čínske rezance

6. Servírujeme

Podávame teplé.

Servírujeme

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť