Treska v snehovom cestíčku

Vyprážaná ryba v chutnom nadýchanom cestíčku.
recept,fotorecept,Aljašská treska,Hlavné jedlá z rýb
Hlavné jedlá z rýb
Kategórie
Hlavné jedlá z rýb ›Ingrediencie
Ingrediencie
Aljašská treska | 600 450 | gramov kcal | |
korenie čierne mleté | ½ 9 | čajovej lyžičky kcal | |
mlieko polotučné 1,5% | 80 39 | mililitrov kcal | |
múka hladká | 100 347 | gramov kcal | |
olej repkový | 0 ?? | kcal | |
paprika červená mletá štipľavá | ½ 8 | čajovej lyžičky kcal | |
soľ | ½ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
vaječný bielok | 2 34 | kusy kcal | |
vaječný žĺtok | 2 114 | kusy kcal | |
worcestrová omáčka | 15 12 | mililitrov kcal |
Recept
1.
múka hladká 100 gramov • mlieko polotučné 1,5% 80 mililitrov • vaječný žĺtok 2 kusy • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky • paprika červená mletá štipľavá ½ čajovej lyžičky • soľ ½ čajovej lyžičky
Z uvedených ingrediencií vymiešame hladké cesto.



4.
Aljašská treska 600 gramov • soľ
Porcie rozmrazenej alebo čerstvej tresky osolíme. Namočíme do cestíčka...


6.
Z oboch strán vypražíme...

7.
... a necháme na papierovom obrúsku odsať prebytočný olej.

8.
Podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovým šalátom.

Dobrú chuť!