Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Maďarský držkový guláš
KURACIE MÄSO
Indické maslové kura
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rybacia zeleninová polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pikantné bravčové koleno na pive
Pikantné kuracie stehná na zelenine
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Treska v snehovom cestíčku
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Pikantná gratinovaná tekvica
Gyros na panvici a tzatziki
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Pečená bravčová roláda
Fazuľová polievka na sladkokyslo
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Frankfurtská polievka
Krémové rezy s mascarpone
Zemiaky opekané na masle
Tofu ražniči v cestíčku
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát bez majonézy
KOLÁČE
Liate jablkové buchty
CESTOVINY
Bryndzové halušky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť