svetvomne.sk

Langoše

Pozrite si naše recepty na langošové cesto, ktoré nesklame a po vysmažení bude váš langoš jemný a vláčny. Ochutiť sa patrí tradične cesnakovým olejom, kečupom, tatárskou a syrom.

 

Výsledky vyhľadávania

Chrumkavé domáce langoše z kysnutého smotanového cesta.
Tie najfantastickejšie nadýchané a chrumkavé langoše, pripravené na pekne rozhorenom dreve na vonkajšom ohnisku. Recept na ich prípravu ponúkame s čo najpresnejším postupom :) a s prísnym pracovným zaradením všetkých zúčastnených :)
Maďarské langoše z kysnutého cesta s postrúhanými varenými zemiakmi. langoše sú mäkké, jemné a nadýchané. Podávame podľa chuti, tradične s kyslou smotanou a postrúhaným syrom.
Nadýchané langoše zo zdravšej špaldovej múky. Ako oblohu neváhajte použiť to čo máte najradšej - nastrúhať obľúbený syr, kečup, tatarskú omáčku, cesnakový olej či smotanu.
Zelené jarné langoše plné vitamínov.

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť