RECEPTY

Tekvicové sufflé

Tekvicové sufflé

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Najlahodnejšia rýchla chuťovka z tekvice.

recept,fotorecept,tekvica hokkaido,Slané chuťovky

Slané chuťovky

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľa

270

119

gramov

kcal

maslo

0

??

kcal

muškátový oriešok mletý

0

??

kcal

olej repkový

1

135

polievková lyžica

kcal

pšeničná krupica (detská dehydrovaná)

70

253

gramov

kcal

soľ

1

0

čajová lyžička

kcal

syr Eidam

100

??

gramov

kcal

tekvica hokkaido

700

280

gramov

kcal

vajce slepačie

3

264

kusy

kcal

víno biele suché

150

??

mililitrov

kcal

 

Recept

1. 

olej repkový 1 polievková lyžica  cibuľa 270 gramov

V panvici na oleji opražíme cibuľu.

V panvici na oleji opražíme cibuľu....

2. 

tekvica hokkaido 700 gramov  víno biele suché 150 mililitrov

Tekvicu ošúpeme, pomocou lyžice vyberieme z nej jadierka. Dužinu nastrúhame. Nastrúhanú dužinu pridáme k opraženej cibuľke. Zalejeme vínom a 15 minút podusíme.

Tekvicu ošúpeme, pomocou lyžice vyberieme z nej...

3. 

vajce slepačie 3 kusy

Rozbijeme vajcia. Bielka oddelíme od žĺtkov. Z bielok vyšľaháme tuhý sneh.

Rozbijeme vajcia. Bielka oddelíme od žĺtkov. Z...

4. 

Udusenú tekvicu spolu s cibuľou premiestnime do väčšej misy. Necháme vychladnúť. Ručným ponorným mixérom rozmixujeme zmes na kašu.

Udusenú tekvicu spolu s cibuľou premiestnime do...

5. 

syr Eidam 100 gramov  pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 70 gramov  soľ 1 čajová lyžička  muškátový oriešok mletý

Do vychladenej zmesi pridáme žĺtky, syr, krupicu, štipku muškátového orieška a soľ. Nakoniec jemne vmiešame sneh z bielkov.

Do vychladenej zmesi pridáme žĺtky, syr,...

6. 

maslo

Zmes rozdelíme do maslom vymastených zapekacích formičiek. Pečieme 25 minút na 180 °C.

Zmes rozdelíme do maslom vymastených zapekacích...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť