Národné kuchyne
Viac
KOLÁČE
Jablkový koláč so zmrzlinou
Jemný tekvicový koláč so skyrom
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Kel na smotane
SUCHÉ PEČIVO
Tradičné orechové medovníky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Pikantné jablkové čatní s kokosom
ZÁKUSKY
Tekvicový cheesecake
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol
Kardamónový indický keks
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Brokolicová polievka so zemiakmi
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové sufflé
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Zeleninová polievka
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť