Národné kuchyne▼
Viac▼
KOLÁČE
Jablkový koláč so zmrzlinou
Jemný tekvicový koláč so skyrom
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Kel na smotane
SUCHÉ PEČIVO
Tradičné orechové medovníky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Pikantné jablkové čatní s kokosom
ZÁKUSKY
Tekvicový cheesecake
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol
Kardamónový indický keks
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Brokolicová polievka so zemiakmi
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové sufflé
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Zemiaková kyslá polievka
SLANÉ KOLÁČE
Bryndzový posúch so slaninou
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Vianočná kačka
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
Kokosové rezy
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové fánky
KURACIE MÄSO
ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom
Vyprážané tofu v sezamovo-paprikovom obale
Kernotto s bryndzou a medvedím cesnakom
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové v jablkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť