Národné kuchyne▼
Viac▼
KOLÁČE
Jablkový koláč so zmrzlinou
Jemný tekvicový koláč so skyrom
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Kel na smotane
SUCHÉ PEČIVO
Tradičné orechové medovníky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Pikantné jablkové čatní s kokosom
ZÁKUSKY
Tekvicový cheesecake
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol
Kardamónový indický keks
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Brokolicová polievka so zemiakmi
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové sufflé
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Tradičný francúzsky jablkový koláč
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Cibuľové varené zemiaky
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové kocky v zeleninovo-smotanovej omáčke
Krémové broskyňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
Malinová bublanina
SMOOTHIE
Kiwi-pomarančové smoothie
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť