Hokkaido závin s hrozienkami

Vynikajúca šťavnatá štrúdľa plnená strúhanou tekvicou, hrozienkami a osladená javorovým sirupom.
recept,fotorecept,tekvica hokkaido,sirup javorový,Štrúdle,
Štrúdle
Ingrediencie
Ingrediencie
cesto lístkové | 275 ?? | gramov kcal | |
hrozienka | 20 57 | gramov kcal | |
sirup javorový | 4 ?? | polievkové lyžice kcal | |
strúhanka | 4 224 | polievkové lyžice kcal | |
tekvica hokkaido | 500 200 | gramov kcal |
Recept

2.
tekvica hokkaido 500 gramov • sirup javorový 4 polievkové lyžice • hrozienka 20 gramov • strúhanka 4 polievkové lyžice
Tekvicu ošúpeme, nastrúhame a zmiešame so strúhankou, hrozienkami a javorovým sirupom.

3.
Do stredného pásu cesta lyžičkou nanesieme plnku.

4.
Začneme baliť do cesta na okrajoch.

5.
Potom postupne prekladáme striedavo pásy z oboch strán.

6.
Vrch potrieme sirupom a posypeme mandľovými lupienkami.

7.
Pečieme 40 min. pri teplote 180°C.

Dobrú chuť!