svetvomne.sk

Hokkaido závin s hrozienkami

    

Vynikajúca šťavnatá štrúdľa plnená strúhanou tekvicou, hrozienkami a osladená javorovým sirupom.

Kuchtil

Počet porcií

10

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

 

 
 
cesto lístkové275gramov
hrozienka20gramov
sirup javorový4polievkové lyžice
strúhanka4polievkové lyžice
tekvica hokkaido500gramov

1. 

cesto lístkové 275 gramov

Rozvaľkané lístkové cesto nakrájame po okrajoch na pásiky.

2. 

tekvica hokkaido 500 gramov  sirup javorový 4 polievkové lyžice  hrozienka 20 gramov  strúhanka 4 polievkové lyžice

Tekvicu ošúpeme, nastrúhame a zmiešame so strúhankou, hrozienkami a javorovým sirupom.

3. 

Do stredného pásu cesta lyžičkou nanesieme plnku.

4. 

Začneme baliť do cesta na okrajoch.

5. 

Potom postupne prekladáme striedavo pásy z oboch strán.

6. 

Vrch potrieme sirupom a posypeme mandľovými lupienkami.

7. 

Pečieme 40 min. pri teplote 180°C.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť