svetvomne.sk

Hokkaido závin s hrozienkami

     

Vynikajúca šťavnatá štrúdľa plnená strúhanou tekvicou, hrozienkami a osladená javorovým sirupom.

Kuchtil

Počet porcií

10

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:   

 

 
 
Cesto lístkové275gramov
Hrozienka20gramov
Sirup javorový4polievkové lyžice
Strúhanka4polievkové lyžice
Tekvica hokkaido500gramov

1. 

cesto lístkové 275 g

Rozvaľkané lístkové cesto nakrájame po okrajoch na pásiky.

2. 

tekvica hokkaido 500 g  sirup javorový 4 PL  hrozienka 20 g  strúhanka 4 PL

Tekvicu ošúpeme, nastrúhame a zmiešame so strúhankou, hrozienkami a javorovým sirupom.

3. 

Do stredného pásu cesta lyžičkou nanesieme plnku.

4. 

Začneme baliť do cesta na okrajoch.

5. 

Potom postupne prekladáme striedavo pásy z oboch strán.

6. 

Vrch potrieme sirupom a posypeme mandľovými lupienkami.

7. 

Pečieme 40 min. pri teplote 180°C.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť