RECEPTY

Kuracie prsia plnené tekvicovým pestom

Kuracie prsia plnené tekvicovým pestom

Recept na prípravu kuracieho mäsa s bohatou plnkou z tekvice a kešu orieškov.

recept,fotorecept,tekvica hokkaido,orechy kešu,kuracie prsia,Kuracie mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Kuracie mäso

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľa50gramov
kukurica sterilizovaná75gramov
kuracie prsia4kusy
olej slnečnicový2polievkové lyžice
orechy kešu50gramov
paprika červená mletá¼čajovej lyžičky
soľ¾čajovej lyžičky
tekvica hokkaido100gramov

 

Recept

1. 

tekvica hokkaido 100 gramov  orechy kešu 50 gramov  kukurica sterilizovaná 75 gramov  cibuľa 50 gramov  soľ ½ čajovej lyžičky

Uvedené ingrediencie spolu rozmixujeme.

2. 

kuracie prsia 4 kusy

V mäse si pomocou dlhého ostrého noža vytvoríme kapsy.

3. 

Kapsy plníme pripravenou zmesou. Otvor uzavrieme špajdľou.

4. 

soľ ¼ čajovej lyžičky  paprika červená mletá ¼ čajovej lyžičky

Naplnené prsia uložíme na vymastený pekáč. Osolíme a posypeme paprikou.

5. 

olej slnečnicový 2 polievkové lyžice

Pečieme prikryté pri teplote 200 °C približne 1 hodinu.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies