RECEPTY

Marocký vrabec v srnčom chrbte

Marocký vrabec v srnčom chrbte

Výborné jedlo z kuracích pŕs zapečené vo forme na srnčný chrbát.

recept,fotorecept,kuracie prsia,Kuracie mäso,Bezlepkové

Kuracie mäso

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

citrónová šťava-
kapusta čínska-
korenie čierne mleté-
kukurica sterilizovaná-
kuracie prsia300gramov
olej tekvicový-
orechy kešu-
paradajky-
smotana sladká na varenie150mililitrov
soľ-
syr Gorgonzola100gramov
uhorka šalátová-
šunka kuracia100gramov

 

Recept

1. 

kuracie prsia 300 gramov  syr Gorgonzola 100 gramov  smotana sladká na varenie 150 mililitrov  šunka kuracia 100 gramov

Kuracie prsia umyjeme a položíme do formy na srnčí chrbát. Syr postrúhame, spolu so smotanou vymiešame, nie úplne, ale tak aby nám zostali hrudky syra, ktoré sa nám nádherne zapečú. Na kuracie prsia poukladáme na kocky pokrájanú šunku a zalejeme smotanou so syrom. Pečieme zakryté 30 minút cca na 180 stupňoch, odkryté cca 10 minút až kým sa syr zhora nezapečie.

2. 

orechy kešu

Kuracie prsia na tanieri posypeme kešu orieškami. Podávame so zeleninovým šalátom.

3. Zeleninový šalát

paradajky  uhorka šalátová  kapusta čínska  kukurica sterilizovaná  soľ  korenie čierne mleté  citrónová šťava  olej tekvicový

Zeleninu nadrobno pokrájame, pridáme kukuricu,jemne, podľa chuti osolíme a okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, premiešame a polejeme tekvicovým olejom.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies