svetvomne.sk

Klasické bravčové rezne

     

Najklasickejšia rezňová klasika.

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

 

 
 

1. 

bravčové karé  soľ  múka hladká  vajce slepačie  strúhanka  olej fritovací

Bravčové karé umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky-rezne. Na drevenej doske vyklepeme natenko. Rezne osolíme, obalíme v hladkej múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke. Vyprážame na rozohriatom oleji zakryté v panvici 10 minút. Potom rezne obrátime a na druhej strane vypražíme v odkrytej panvici 8 - 10 minút. Kontrolujeme teplotu oleja, aby sa moc nerozpálil a rezne neprihoreli.

2. 

Podávame so zemiakovým šalátom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť