svetvomne.sk

Bravčové na kremžskej horčici

     

Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
Bravčové stehno500gramov
Cesnak4strúčiky
Cibuľa150gramov
Horčica kremžská3polievkové lyžice
Masť bravčová30gramov
Soľ1.5čajovej lyžičky
Voda200mililitrov

1. 

cibuľa 150 g  masť bravčová 30 g  cesnak 4 strúčiky

Cibuľu a cesnak očistíme. Pokrájame a opečieme na masti.

2. 

bravčové stehno 500 g

Pridáme umyté, na slížiky nakrájané mäso. Premiešavame, kým sa všetky kúsky mäsa zatiahnu.

3. 

soľ 1.5 ČL  horčica kremžská 3 PL

Pridáme soľ a horčicu.

4. 

voda 200 ml

Podlejeme vodou a premiešame.

5. 

Dusíme pod pokrievkou 45 minút. Občas premiešame.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť