RECEPTY

Bravčové na kremžskej horčici

Bravčové na kremžskej horčici

Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.

recept,fotorecept,bravčové stehno,horčica kremžská,Bravčové mäso,Bezlaktózové,Bezlepkové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové stehno500gramov
cesnak4strúčiky
cibuľa150gramov
horčica kremžská3polievkové lyžice
masť bravčová30gramov
soľ1.5čajovej lyžičky
voda200mililitrov

 

Recept

1. 

cibuľa 150 gramov  masť bravčová 30 gramov  cesnak 4 strúčiky

Cibuľu a cesnak očistíme. Pokrájame a opečieme na masti.

Cibuľu a cesnak očistíme. Pokrájame a...

2. 

bravčové stehno 500 gramov

Pridáme umyté, na slížiky nakrájané mäso. Premiešavame, kým sa všetky kúsky mäsa zatiahnu.

Pridáme umyté, na slížiky nakrájané mäso....

3. 

soľ 1.5 čajovej lyžičky  horčica kremžská 3 polievkové lyžice

Pridáme soľ a horčicu.

Pridáme soľ a horčicu....

4. 

voda 200 mililitrov

Podlejeme vodou a premiešame.

Podlejeme vodou a premiešame....

5. 

Dusíme pod pokrievkou 45 minút. Občas premiešame.

Dusíme pod pokrievkou 45 minút. Občas...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť