Bravčové na kremžskej horčici
![Bravčové na kremžskej horčici](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00001637/img_sk_4x3/bravcove-na-kremzskej-horcici_00180.jpg)
Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.
recept,fotorecept,bravčové stehno,horčica kremžská,Bravčové mäso,Bezlaktózové,Bezlepkové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové stehno | 500 | gramov | |
cesnak | 4 | strúčiky | |
cibuľa | 150 | gramov | |
horčica kremžská | 3 | polievkové lyžice | |
masť bravčová | 30 | gramov | |
soľ | 1.5 | čajovej lyžičky | |
voda | 200 | mililitrov |
Recept
1.
cibuľa 150 gramov • masť bravčová 30 gramov • cesnak 4 strúčiky
Cibuľu a cesnak očistíme. Pokrájame a opečieme na masti.
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001637/small/IMG_1362.jpg)
2.
bravčové stehno 500 gramov
Pridáme umyté, na slížiky nakrájané mäso. Premiešavame, kým sa všetky kúsky mäsa zatiahnu.
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001637/small/IMG_1367.jpg)
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001637/small/IMG_1368.jpg)
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001637/small/IMG_1372.jpg)
5.
Dusíme pod pokrievkou 45 minút. Občas premiešame.
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001637/small/IMG_1383.jpg)
Dobrú chuť!