svetvomne.sk

Bravčové na kremžskej horčici

    

Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
bravčové stehno500gramov
cesnak4strúčiky
cibuľa150gramov
horčica kremžská3polievkové lyžice
masť bravčová30gramov
soľ1.5čajovej lyžičky
voda200mililitrov

1. 

cibuľa 150 gramov  masť bravčová 30 gramov  cesnak 4 strúčiky

Cibuľu a cesnak očistíme. Pokrájame a opečieme na masti.

2. 

bravčové stehno 500 gramov

Pridáme umyté, na slížiky nakrájané mäso. Premiešavame, kým sa všetky kúsky mäsa zatiahnu.

3. 

soľ 1.5 čajovej lyžičky  horčica kremžská 3 polievkové lyžice

Pridáme soľ a horčicu.

4. 

voda 200 mililitrov

Podlejeme vodou a premiešame.

5. 

Dusíme pod pokrievkou 45 minút. Občas premiešame.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť