svetvomne.sk

Kapustová tukožrútska polievka

    

Magická polievka, ktorá odľahčí vaše telo po dňoch hodovania. Je síce hlavnou súčasťou tzv.Kapustovej diéty, ale aj 1 - 2 dni jej konzumácie dokážu urobiť svoje.

Kuchtil

Počet porcií

12

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

 

 
 

1. Príprava zeleniny

kapusta hlávková biela 1500 gramov  cibuľa 500 gramov  paprika 100 gramov  zeler 150 gramov

Zeleninu očistíme, umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. K základným surovinám môžeme pridať aj mrkvu, petržlen a cesnak.

Príprava zeleniny

2. 

voda 3.5 litra  paradajky sterilizované 400 gramov  korenie čierne mleté  korenie chilli  korenie karí

Zeleninu vložíme do hrnca, zalejeme vodou a pridáme konzervu zaváraných paradajok. Všetko spolu varíme po uvedení do varu 25 minút. Polievka by sa nemala soliť, ale môžeme do nej pridať podľa chuti koreniny.

3. Podávame

Polievku podávame vždy keď nás chytí hlad. Niekoľkokrát za deň. Dôležité je pri jej konzumácii piť veľa tekutín, nakoľko má odvodňujúce účinky. Jej jedno až dvojdňová konzumácia je vhodným štartom aj v prípade držania redukčne diéty. Prvý deň konzumácie môžeme k nej jesť aj ovocie, okrem banánov a melónov. Druhý deň si môžeme pridať aj čerstvú zeleninu.

Podávame

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť