Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Kari-cesnakové grilované tofu
Dada — nízka
Zobraziť recept
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šampiňónová karí omáčka
Dada 35 min. stredná
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Tofu praženica s reďkovkou
Michal 20 min. nízka
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
Kuracie prsia v karí-zázvore
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
Dada — stredná
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Michal 30 min. nízka
Kuracie po čínsky
Jurgason 40 min. nízka
Kurča na španielsky spôsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustová tukožrútska polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Aljašská treska s karí omáčkou
Michal 25 min. nízka
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť