Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Kari-cesnakové grilované tofu
Dada — nízka
Zobraziť recept
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šampiňónová karí omáčka
Dada 35 min. stredná
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Tofu praženica s reďkovkou
Michal 20 min. nízka
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
Kuracie prsia v karí-zázvore
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
Dada — stredná
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Michal 30 min. nízka
Kuracie po čínsky
Jurgason 40 min. nízka
Kurča na španielsky spôsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustová tukožrútska polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Aljašská treska s karí omáčkou
Michal 25 min. nízka
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Ananásové rezy
ŠTRÚDLE
Pudingový závin
Makové krémové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť