svetvomne.sk

Jarná praženica

NO_DESC_

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Cibuľka jarná2kusy
Olej olivový2polievkové lyžice
Reďkovka6kusov
Soľg
Vajce slepačie3kusy
Vodal

1. 

olej olivový 2 PL  cibuľka jarná 2 ks  reďkovka 6 ks  voda

Mladú cibuľku zbavíme korienkov a časti zelenej vňate, umyjeme a pokrájame ju na tenké kolieska. Reďkovku zbavíme korienkov, zelenej vňate, umyjeme a pokrájame na kolieska. Na panvici rozohrejeme olej, pridáme zeleninu a pod pokrievkou dusíme 10 - 15 minút, do zmäknutia reďkovky. Podľa potreby môžeme podliať trochou vody.

2. 

vajce slepačie 3 ks  soľ

Po udusení pridáme rozmiešané vajíčka so soľou, varíme do zrazenia vajíčok. Podávame teplé.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť