RECEPTY

Jarná praženica

Jarná praženica

Návod na prípravu chutných raňajok z vajíčok a mladej jarnej zeleninky - cibuľky a reďkovky, ktoré celý pokrm nadlahčia a dodajú mu sviežosť.

recept,fotorecept,cibuľka jarná,reďkovka,vajce slepačie,Vajíčkové raňajky,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vajíčkové raňajky

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľka jarná2kusy
olej olivový2polievkové lyžice
reďkovka6kusov
soľ-
vajce slepačie3kusy
voda-

 

Recept

1. 

olej olivový 2 polievkové lyžice  cibuľka jarná 2 kusy  reďkovka 6 kusov  voda

Mladú cibuľku zbavíme korienkov a časti zelenej vňate, umyjeme a pokrájame ju na tenké kolieska. Reďkovku zbavíme korienkov, zelenej vňate, umyjeme a pokrájame na kolieska. Na panvici rozohrejeme olej, pridáme zeleninu a pod pokrievkou dusíme 10 - 15 minút, do zmäknutia reďkovky. Podľa potreby môžeme podliať trochou vody.

2. 

vajce slepačie 3 kusy  soľ

Po udusení pridáme rozmiešané vajíčka so soľou, varíme do zrazenia vajíčok. Podávame teplé.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies