Omeleta v tortile
Rýchly návod na prípravu jemnej omelety so zeleninou v tortile.
recept,fotorecept,vajce slepačie,cibuľka jarná,tortila,reďkovka,šalát ľadový,Vajíčkové raňajky,Sezónne recepty
Vajíčkové raňajky
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľka jarná | 150 | gramov | |
maslo | 15 | gramov | |
reďkovka | 1 | kus | |
soľ | - | ||
tortila | 1 | kus | |
vajce slepačie | 2 | kusy | |
šalát ľadový | 1 | list |
Recept
2.
vajce slepačie 2 kusy • cibuľka jarná 150 gramov • soľ
Vajíčka dobre rozmiešame, jemne osolíme a vylejeme na rozohriatu panvicu. Môžeme pridať jarnú cibuľku alebo čerstvé bylinky (majorán, bazalka). Keď prestane byť omeleta na povrchu tekutá, obrátime ju na pár sekúnd aj na druhú stranu.
3.
tortila 1 kus • reďkovka 1 kus • šalát ľadový 1 list
Omeletu vyklopíme na tortilu. Polovicu omelety obložíme reďkovkami a listom šalátu.
4.
Zrolujeme do tortily, prekrojíme a môžeme servírovať.
Dobrú chuť!