RECEPTY

Francúzske toasty - Pain perdu

Francúzske toasty - Pain perdu

Podávame teplé, posypané cukrom zmiešaným so škoricou. Pretože sú jednoducho FANTASTICKÉ, chutia deťom i dospelým

recept,fotorecept,vajce slepačie,chlieb toastový,Vajíčkové raňajky

Vajíčkové raňajky

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

chlieb toastový8kusov
cukor práškový2polievkové lyžice
maslo20gramov
mlieko polotučné 1,5%150mililitrov
vajce slepačie2kusy
škorica mletá1čajová lyžička

 

Recept

1. 

mlieko polotučné 1,5% 150 mililitrov  vajce slepačie 2 kusy  maslo 20 gramov

V mlieku rozšľaháme vajcia. Rozohrejeme kúsok masla na panvici.

2. 

chlieb toastový 8 kusov

Plátok toastového chleba namočíme do vajec s mliekom a z oboch strán rýchlo opražíme na rozpálenom masle.

3. 

Počas smaženia ďalších plátkov pridávame podľa potreby maslo.

4. 

cukor práškový 2 polievkové lyžice  škorica mletá 1 čajová lyžička

Práškový cukor zmiešame s mletou škoricou a posypeme ním upečené chlebíky.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies