Národné kuchyne
Viac
SLADKÉ JEDLÁ
Jablková žemľovka z toastového chleba
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia roláda so špenátom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna brokolicová polievka s pórom
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Toskánska fazuľová polievka
Šošovicová polievka s krutónmi
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Francúzske toasty - Pain perdu
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Lečo s vajcom
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť