Národné kuchyne▼
Viac▼
SLADKÉ JEDLÁ
Jablková žemľovka z toastového chleba
Dada 60 min. nízka
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia roláda so špenátom
Dada 1 h. 30 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Dada 20 min. stredná
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Toskánska fazuľová polievka
Dada 40 min. stredná
Šošovicová polievka s krutónmi
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Francúzske toasty - Pain perdu
Dada 10 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Strapačky s kyslou kapustou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s kurkumou
Smotanová Hokkaido polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
Fazuľová polievka s údeným mäsom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
Linguine s cukrovým hráškom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť