Národné kuchyne▼
Viac▼
SLADKÉ JEDLÁ
Jablková žemľovka z toastového chleba
Dada 60 min. nízka
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia roláda so špenátom
Dada 1 h. 30 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Dada 20 min. stredná
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Toskánska fazuľová polievka
Dada 40 min. stredná
Šošovicová polievka s krutónmi
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Francúzske toasty - Pain perdu
Dada 10 min. nízka
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
Polievka z veľkej strakatej fazule
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
Grófkin koláč
Hovädzí guláš so zemiakmi
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
BÁBOVKY
Výborná bábovka
CESTOVINY
Linguine s cukrovým hráškom
ZÁKUSKY
Tvarohový krémeš
Slivkové gule z tvarohového cesta
Tvarohové kolieska
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť