Národné kuchyne▼
Viac▼
SLADKÉ JEDLÁ
Jablková žemľovka z toastového chleba
Dada 60 min. nízka
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia roláda so špenátom
Dada 1 h. 30 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Dada 20 min. stredná
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Toskánska fazuľová polievka
Dada 40 min. stredná
Šošovicová polievka s krutónmi
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Francúzske toasty - Pain perdu
Dada 10 min. nízka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Polievka z veľkej strakatej fazule
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
MÄSOVÉ POLIEVKY
Vianočná kapustnica
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Hovädzie stehno na červenom víne
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené karé so slivkami
KOLÁČE
Fazuľové buchty
Bravčové rezne na bielom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť