svetvomne.sk

Slané krekry s medvedím cesnakom

    

Chrumkavé pikantné krekry k poháru chladeného vínka.

Kuchtil

Počet porcií

35

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

 

 
 
cesnak medvedí100gramov
kypriaci prášok do pečiva1čajová lyžička
múka hladká250gramov
olej olivový100mililitrov
soľ½čajovej lyžičky
voda100mililitrov

1. 

cesnak medvedí 100 gramov  olej olivový 100 mililitrov  voda 100 mililitrov

V teplej vode zmiešanej s olejom rozmixujeme ponorným mixérom cesnak.

2. 

múka hladká 250 gramov  kypriaci prášok do pečiva 1 čajová lyžička  soľ ½ čajovej lyžičky

V mise zmiešame múku s práškom do pečiva a soľou.

3. 

Cesnakové pesto primiešame do múky a vypracujeme cesto.

4. 

Cesto vyvaľkáme na plát hrubý 5 mm. Pokrájame na malé obdĺžniky. Krekry poukladáme na plech s papierom na pečenie.

5. 

Pečieme 15 min. pri teplote 180°C.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť