Slané krekry s medvedím cesnakom
Chrumkavé pikantné krekry k poháru chladeného vínka.
recept,fotorecept,cesnak medvedí,Slané chuťovky,Bezlaktózové
Slané chuťovky
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak medvedí | 100 | gramov | |
kypriaci prášok do pečiva | 1 | čajová lyžička | |
múka hladká | 250 | gramov | |
olej olivový | 100 | mililitrov | |
soľ | ½ | čajovej lyžičky | |
voda | 100 | mililitrov |
Recept
1.
cesnak medvedí 100 gramov • olej olivový 100 mililitrov • voda 100 mililitrov
V teplej vode zmiešanej s olejom rozmixujeme ponorným mixérom cesnak.
2.
múka hladká 250 gramov • kypriaci prášok do pečiva 1 čajová lyžička • soľ ½ čajovej lyžičky
V mise zmiešame múku s práškom do pečiva a soľou.
3.
Cesnakové pesto primiešame do múky a vypracujeme cesto.
4.
Cesto vyvaľkáme na plát hrubý 5 mm. Pokrájame na malé obdĺžniky. Krekry poukladáme na plech s papierom na pečenie.
5.
Pečieme 15 min. pri teplote 180°C.
Dobrú chuť!