Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Katov švih - Kaťák
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Karfiol v mandžuskej omáčke
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
Maďarský guláš
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rybacia zeleninová polievka
Mangalica kotlíkový guláš
SLANÉ CHUŤOVKY
Pikantné oškvarkové pagáčiky
Guláš s pivom
Plnený pikantný hermelín v oleji
Bravčová polievka
Kotlíkový guláš
Kotlíkový guláš bez kotlíka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť