Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Katov švih - Kaťák
Michal 45 min. nízka
Zobraziť recept
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Karfiol v mandžuskej omáčke
Michal 60 min. vysoká
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
Dada 2 h. 30 min. stredná
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rybacia zeleninová polievka
Dada 50 min. vysoká
Mangalica kotlíkový guláš
Michal 3 h. stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Pikantné oškvarkové pagáčiky
Dada — vysoká
Guláš s pivom
Dada 2 h. 30 min. nízka
Plnený pikantný hermelín v oleji
Dada — stredná
Bravčová polievka
Dada 1 h. 30 min. nízka
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. stredná
Kotlíkový guláš bez kotlíka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Cviklový šalát s majonézou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
Bryndzové tyčinky
KURACIE MÄSO
Pečené kurča s ryžou
Bravčové v alobale
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
ZDRAVÉ KOLÁČIKY
Banánový koláč s egrešmi a čučoriedkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť