RECEPTY

Nátierka z bielej reďkovky

Nátierka z bielej reďkovky

Chuťovo podobná a farebne zaujímavejšia je aj verzia s červenej reďkovky, len je s ňou viac práce pri strúhaní.

recept,fotorecept,reďkovka biela,tvaroh jemný odtučnený 0,5%,Nátierky,Bezlepkové

Nátierky

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

maslo150gramov
reďkovka biela200gramov
tvaroh jemný odtučnený 0,5%150gramov

 

Recept

1. 

reďkovka biela 200 gramov

Reďkovku nastúhame nadrobno, osolíme, dobre premiešame a necháme 20 min. postáť, aby sa uvoľnila voda. Precedíme a vytlačíme vodu.

2. 

maslo 150 gramov  tvaroh jemný odtučnený 0,5% 150 gramov

Maslo si necháme zmäknúť na izbovú teplotu. Do masla dôkladne vmiešame jemný nízkotučný tvaroh a nastúhanú reďkovku. Osolíme a okoreníme podľa chuti.

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť