svetvomne.sk

Nátierka z bielej reďkovky

     

Chuťovo podobná a farebne zaujímavejšia je aj verzia s červenej reďkovky, len je s ňou viac práce pri strúhaní.

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:    

 

 
 
Maslo150gramov
Reďkovka biela200gramov
Tvaroh jemný odtučnený 0,5%150gramov

1. 

reďkovka biela 200 g

Reďkovku nastúhame nadrobno, osolíme, dobre premiešame a necháme 20 min. postáť, aby sa uvoľnila voda. Precedíme a vytlačíme vodu.

2. 

maslo 150 g  tvaroh jemný odtučnený 0,5% 150 g

Maslo si necháme zmäknúť na izbovú teplotu. Do masla dôkladne vmiešame jemný nízkotučný tvaroh a nastúhanú reďkovku. Osolíme a okoreníme podľa chuti.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť