RECEPTY

Hermelínová nátierka

Hermelínová nátierka

Táto jemná nátierka nemusí byť natretá len na chlebe a pečive. Je vhodná aj na plnenie zeleniny napr. papriky, paradajky či uhorky..

recept,fotorecept,tvaroh jemný odtučnený 0,5%,syr Hermelín,Nátierky

Nátierky

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

Kategórie

Nátierky  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľa50gramov
korenie čierne mleté-
maslo40gramov
saláma mortadella50gramov
soľ-
syr Hermelín100gramov
tvaroh jemný odtučnený 0,5%80gramov
vajce slepačie1kus

 

Recept

1. 

cibuľa 50 gramov  tvaroh jemný odtučnený 0,5% 80 gramov  maslo 40 gramov

Maslo vymiešame s jemným tvarohom. Pridáme najemno nakrájanú polovicu malej cibule.

2. 

syr Hermelín 100 gramov  saláma mortadella 50 gramov  vajce slepačie 1 kus  korenie čierne mleté  soľ

Hermelín, salámu a natvrdo uvarené vajce zomelieme a zmiešame s vymiešaným maslom a tvarohom. Nátierku dochutíme soľou a čiernym korením.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies