Hermelínová nátierka

Táto jemná nátierka nemusí byť natretá len na chlebe a pečive. Je vhodná aj na plnenie zeleniny napr. papriky, paradajky či uhorky..
recept,fotorecept,tvaroh jemný odtučnený 0,5%,syr Hermelín,Nátierky
Nátierky
Kategórie
Nátierky ›Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 50 22 | gramov kcal | |
korenie čierne mleté | 0 ?? | kcal | |
maslo | 40 294 | gramov kcal | |
saláma mortadella | 50 143 | gramov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
syr Hermelín | 100 331 | gramov kcal | |
tvaroh jemný odtučnený 0,5% | 80 72 | gramov kcal | |
vajce slepačie | 1 88 | kus kcal |
Recept
1.
cibuľa 50 gramov • tvaroh jemný odtučnený 0,5% 80 gramov • maslo 40 gramov
Maslo vymiešame s jemným tvarohom. Pridáme najemno nakrájanú polovicu malej cibule.

2.
syr Hermelín 100 gramov • saláma mortadella 50 gramov • vajce slepačie 1 kus • korenie čierne mleté • soľ
Hermelín, salámu a natvrdo uvarené vajce zomelieme a zmiešame s vymiešaným maslom a tvarohom. Nátierku dochutíme soľou a čiernym korením.

Dobrú chuť!