RECEPTY

Nátierka s Gorgonzolou

Nátierka s Gorgonzolou

Lahodný krém s jemne korenistou chuťou. Namiesto gorgonzoly je možné použiť aj iný syr s modrou alebo zelenou plesňou, napr. niva, treba ho ale nastrúhať.

recept,fotorecept,maslo,tvaroh jemný odtučnený 0,5%,syr Gorgonzola,Nátierky,Bezlepkové

Nátierky

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

maslo150gramov
syr Gorgonzola150gramov
tvaroh jemný odtučnený 0,5%150gramov

 

Recept

1. 

maslo 150 gramov  tvaroh jemný odtučnený 0,5% 150 gramov  syr Gorgonzola 150 gramov

Maslo si necháme zmäknúť na izbovú teplotu a následne ho vyšľaháme na jemnú penu. Dôkladne vmiešame jemný nízkotučný tvaroh a syr. Ak je syr príliš tvrdý, nastrúhame ho. Okoreníme podľa chuti.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies