svetvomne.sk

Nátierka s Gorgonzolou

     

Lahodný krém s jemne korenistou chuťou. Namiesto gorgonzoly je možné použiť aj iný syr s modrou alebo zelenou plesňou, napr. niva, treba ho ale nastrúhať.

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 
Maslo150gramov
Syr gorgonzola150gramov
Tvaroh jemný odtučnený 0,5%150gramov

1. 

maslo 150 g  tvaroh jemný odtučnený 0,5% 150 g  syr Gorgonzola 150 g

Maslo si necháme zmäknúť na izbovú teplotu a následne ho vyšľaháme na jemnú penu. Dôkladne vmiešame jemný nízkotučný tvaroh a syr. Ak je syr príliš tvrdý, nastrúhame ho. Okoreníme podľa chuti.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť