Nepečený karamelový cheesecake
Rýchlo pripravený zákusok pre všetkých maškrtníkov.
recept,fotorecept,sušienky maslové,tvaroh jemný mäkký,mandle lupienky,Zákusky
Zákusky
Kategórie
Zákusky
Ingrediencie
Ingrediencie
cukor kryštálový | 70 | gramov | |
mandle lupienky | 20 | gramov | |
maslo | 70 | gramov | |
smotana na šľahanie (30-33% tuku) | 330 | mililitrov | |
sušienky maslové | 140 | gramov | |
tvaroh jemný mäkký | 500 | gramov | |
čokoláda biela | 300 | gramov |
Recept
3.
tvaroh jemný mäkký 500 gramov • smotana na šľahanie (30-33% tuku) 250 mililitrov
Tvaroh vymiešame spolu so smotanou.
5.
Necháme chvíľu vychladnúť a primiešame k tvarohovému krému.
6.
Forma na tortu rozkladacia ø 24 cm
Sušienkové cesto natlačíme na spodok tortovej formy, prikryjeme krémom.
8.
smotana na šľahanie (30-33% tuku) 80 mililitrov
Do karamelu pridáme smotanu. Ak nám vzniknú karamelové hrčky tak tie pomaly varením rozpustíme.
11.
Vrch polejeme karamelovou polevou a posypeme opraženými lupienkami mandlí. Necháme v chlade minimálne 4 hodiny.
Dobrú chuť!