Držkový perkelt
Pikantný perkelt pre milovníkov hovädzích držiek, zahustený len cibuľou na ktorej sa pripravuje.
recept,fotorecept,hovädzie držky - predvarené,Hovädzie mäso
Hovädzie mäso
Kategórie
Hovädzie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
Halušky recept | - | ||
chilli paprička sušená | 3 | kusy | |
cibuľa | 250 | gramov | |
hovädzie držky - predvarené | 700 | gramov | |
masť bravčová | 30 | gramov | |
paprika červená mletá | 3 | čajové lyžičky | |
soľ | 1.5 | čajovej lyžičky | |
voda | 100 | mililitrov |
Recept
1.
cibuľa 250 gramov • masť bravčová 30 gramov
Cibuľu očistíme a nadrobno pokrájame. Vložíme do hrnca s masťou a pomaly smažíme do zlatova.
4.
voda 100 mililitrov • chilli paprička sušená 3 kusy
Prilejeme vodu, pridáme malé papričky a pod pokrievkou dusíme 30 minút.
5.
Uvaríme halušky a podávame. Ak budete variť halušky podľa nášho receptu v ingredienciách, odporúčame variť z polovičnej dávky.
Dobrú chuť!