Držkový perkelt

Pikantný perkelt pre milovníkov hovädzích držiek, zahustený len cibuľou na ktorej sa pripravuje.
recept,fotorecept,hovädzie držky - predvarené,Hovädzie mäso
Hovädzie mäso
Kategórie
Hovädzie mäso ›Ingrediencie
Ingrediencie
Halušky recept | 0 ?? | kcal | |
chilli paprička sušená | 3 ?? | kusy kcal | |
cibuľa | 250 110 | gramov kcal | |
hovädzie držky - predvarené | 700 525 | gramov kcal | |
masť bravčová | 30 269 | gramov kcal | |
paprika červená mletá | 3 48 | čajové lyžičky kcal | |
soľ | 1.5 0 | čajovej lyžičky kcal | |
voda | 100 0 | mililitrov kcal |
Recept
1.
cibuľa 250 gramov • masť bravčová 30 gramov
Cibuľu očistíme a nadrobno pokrájame. Vložíme do hrnca s masťou a pomaly smažíme do zlatova.



4.
voda 100 mililitrov • chilli paprička sušená 3 kusy
Prilejeme vodu, pridáme malé papričky a pod pokrievkou dusíme 30 minút.

5.
Uvaríme halušky a podávame. Ak budete variť halušky podľa nášho receptu v ingredienciách, odporúčame variť z polovičnej dávky.

Dobrú chuť!