Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Držkový perkelt
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zázvorová omáčka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
RIZOTO
Hydinové rizoto
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Brokolica zapečená so syrom
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
KURACIE MÄSO
Kurací paprikáš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvová ostro-kyslá polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZÁKUSKY
Banánové krémové rezy s tvarohom
SLANÉ KOLÁČE
Pórový koláč so syrom
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
Bravčové hamburgery
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Malinová bublanina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť