Národné kuchyne
Viac
HOVÄDZIE MÄSO
Držkový perkelt
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zázvorová omáčka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
RIZOTO
Hydinové rizoto
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Brokolica zapečená so syrom
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
KURACIE MÄSO
Kurací paprikáš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvová ostro-kyslá polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
Kurací perkelt
Plnená bravčová roláda
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné vínové venčeky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť