Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Držkový perkelt
Dada 60 min. stredná
Zobraziť recept
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zázvorová omáčka
Dada 30 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
Jurgason 50 min. stredná
RIZOTO
Hydinové rizoto
Jurgason 45 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Brokolica zapečená so syrom
Zuzka 30 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
KURACIE MÄSO
Kurací paprikáš
Jurgason — nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvová ostro-kyslá polievka
Michal 30 min. nízka
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
SLADKÉ JEDLÁ
Zemiakové pirohy
Ananásové rezy
Punčové rezy
Nepečený tvarohovo-broskyňový dezert
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
Rýchly jablkovo-tvarohový koláč
Zemiakovo - syrová omáčka
Kuracie prsia v syrovej perinke
CESTOVINY
Tuniakové cestoviny
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť