Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Držkový perkelt
Dada 60 min. stredná
Zobraziť recept
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zázvorová omáčka
Dada 30 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
Jurgason 50 min. stredná
RIZOTO
Hydinové rizoto
Jurgason 45 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Brokolica zapečená so syrom
Zuzka 30 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
KURACIE MÄSO
Kurací paprikáš
Jurgason — nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvová ostro-kyslá polievka
Michal 30 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
Bryndzové tyčinky
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Králik na smotane
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Tekvicová polievka pre deti
SUCHÉ PEČIVO
Medvedie labky
Žltá paradajková polievka
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť