Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Držkový perkelt
Dada 60 min. stredná
Zobraziť recept
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zázvorová omáčka
Dada 30 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
Jurgason 50 min. stredná
RIZOTO
Hydinové rizoto
Jurgason 45 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Brokolica zapečená so syrom
Zuzka 30 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
KURACIE MÄSO
Kurací paprikáš
Jurgason — nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvová ostro-kyslá polievka
Michal 30 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Vajíčková polievka s mrkvou
Polievka z veľkej strakatej fazule
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
Pórový šalát s jablkami
KOLÁČE
Jablkový koláč Harmonika
Sladkokyslá mliečna fazuľačka
MAFINY
Vianočné mafiny
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť