Cvikla s Feta syrom
Recept na výbornú zapekanú cviklu so syrom Feta a orechami. Poslúži ako príloha k jedlu, alebo ľahká večera s kúskom pečiva či čerstvou zeleninkou.
recept,fotorecept,cvikla - červená repa,syr Feta,Zeleninové prílohy,Bezlepkové,Sezónne recepty
Zeleninové prílohy
Ingrediencie
Ingrediencie
cvikla - červená repa | 430 | gramov | |
olej olivový | 2 | polievkové lyžice | |
orechy vlašské | 20 | gramov | |
syr Feta | 200 | gramov |
Recept
2.
Po vychladnutí cviklu ošúpeme jemne nožom.
3.
olej olivový 2 polievkové lyžice
Cviklu nakrájame na kolieska a poukladáme na dno vymazanej zapekacej misy.
4.
syr Feta 200 gramov • orechy vlašské 20 gramov
Na krúžky cvikly rozmrvíme rukami syr a za hrsť nalámaných orechov.
5.
Pečieme 30 min. pri teplote 180°C.
Dobrú chuť!