Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku
Dada 30 min. stredná
Zobraziť recept
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízka
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Dada 60 min. nízka
Pangasius v lístkovom ceste s brusnicami
Dada 50 min. stredná
Surimi - rybacie karbonátky
Dada 60 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Halászlé z pangasiusa
Dada 30 min. nízka
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami
Pangasius na masle a cibuli
Dada 40 min. nízka
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečená bravčová roláda
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát Coleslaw
Tmavá fazuľová polievka
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Segedínsky guláš
Ryžový šalát s hráškom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Krémová zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zeleninové karbonátky s cuketou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť