Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku
Dada 30 min. stredná
Zobraziť recept
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízka
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Dada 60 min. nízka
Pangasius v lístkovom ceste s brusnicami
Dada 50 min. stredná
Surimi - rybacie karbonátky
Dada 60 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Halászlé z pangasiusa
Dada 30 min. nízka
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami
Pangasius na masle a cibuli
Dada 40 min. nízka
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
PRÍVARKY A OMÁČKY
Biela fazuľová omáčka s párkom
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
CESTOVINY
Zapekané šunkové fliačky
HOVÄDZIE MÄSO
Maďarský držkový guláš
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
SLANÉ CHUŤOVKY
Pizzové slimáky z lístkového cesta
SUCHÉ PEČIVO
Kokosové kolieska
KOLÁČE
Penový jablkový koláč
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť