Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku
Dada 30 min. stredná
Zobraziť recept
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízka
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Dada 60 min. nízka
Pangasius v lístkovom ceste s brusnicami
Dada 50 min. stredná
Surimi - rybacie karbonátky
Dada 60 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Halászlé z pangasiusa
Dada 30 min. nízka
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami
Pangasius na masle a cibuli
Dada 40 min. nízka
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Držková polievka
Krémový orechový zákusok
Makové krémové rezy
DEZERTY V POHÁRI
Jahodový pohár s mascarpone
Opité makové kocky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Fučka
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
HOVÄDZIE MÄSO
Údený hovädzí jazyk v syrovo- cesnakovom cestíčku
BRAVČOVÉ MÄSO
Domáca bravčová šunka s olivami
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s hruškami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť