RECEPTY

Halászlé z pangasiusa

Halászlé z pangasiusa

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Vynikajúca, jemne pikantná rybacia polievka z pangasiusa. Jednoduchá a rýchla príprava.

recept,fotorecept,pangasius mrazený,paprika červená mletá,Mäsové polievky,Maďarská kuchyňa,Bezlepkové,Bezlaktózové

Mäsové polievky

Maďarská kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

bujón rybací

30

??

gramov

kcal

cibuľa

100

44

gramov

kcal

feferónky sterilizované

2

??

kusy

kcal

korenie rasca drvená

½

1

čajovej lyžičky

kcal

mrkva

100

45

gramov

kcal

olej slnečnicový

50

450

mililitrov

kcal

pangasius mrazený

300

??

gramov

kcal

paprika

100

16

gramov

kcal

paprika červená mletá

1

16

čajová lyžička

kcal

soľ

1

0

čajová lyžička

kcal

voda

½

1105

litra

kcal

voda

700

1548

mililitrov

kcal

 

Recept

1. 

cibuľa 100 gramov  olej slnečnicový 50 mililitrov  mrkva 100 gramov  paprika 100 gramov

Cibuľu očistíme, pokrájame na drobno a osmažíme na oleji. Pridáme očistenú na hrubo nastrúhanú mrkvu a na jemno nakrájanú papriku. Pod pokrievkou dusíme 10 minút.

Cibuľu očistíme, pokrájame na drobno a...

2. 

bujón rybací 30 gramov  voda ½ litra

Tri kocky rybacieho bujónu zalejeme vriacou vodou a necháme ich rozpustiť.

Tri kocky rybacieho bujónu zalejeme vriacou vodou...

3. 

pangasius mrazený 300 gramov  feferónky sterilizované 2 kusy

Rozmrazeného pangasiusa nakrájame a spolu s nadrobno nakrájanými feferónkami pridáme k zeleninovému základu.

Rozmrazeného pangasiusa nakrájame a spolu s...

4. 

paprika červená mletá 1 čajová lyžička  korenie rasca drvená ½ čajovej lyžičky  soľ 1 čajová lyžička  voda 700 mililitrov

Pangasiusa orestujeme, pridáme mletú červenú papriku, rascu, soľ, premiešame a zalejeme vodou. Varíme 20 minút.

Pangasiusa orestujeme, pridáme mletú červenú...

5. 

Nakoniec pridáme pripravený rybací (halászlé) bujón, premiešame a prevaríme. Podávame čerstvým chlebom.

Nakoniec pridáme pripravený rybací (halászlé)...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť