svetvomne.sk

Kuracie rezne v tymiánovom cestíčku

    

Recept na voňavé tymiánové kuracie rezne.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 
kuracie prsia500gramov
mlieko polotučné 1,5%150mililitrov
múka hladká180gramov
soľ-
tymián2polievkové lyžice
vajce slepačie2kusy

1. 

kuracie prsia 500 gramov

Kuracie prsia po dĺžke rozrežeme na tenšie plátky.

2. 

vajce slepačie 2 kusy  mlieko polotučné 1,5% 150 mililitrov  múka hladká 180 gramov  tymián 2 polievkové lyžice  soľ

Na cestíčko zmiešame vajcia s mliekom. Pridávame toľko múky, aby cestíčko bolo primerane husté. Nakoniec pridáme do cesta nadrobno nakrájaný čerstvý tymián. Cesto osolíme.

3. 

Kuracie rezne obalíme z oboch strán v cestíčku a vypražíme na panvici. Pražíme pod pokrievkou z každej strany tak cca 7 minút.

4. Servírujeme

Podávame s pečenými zemiakmi na tymiáne.

Servírujeme

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť