svetvomne.sk

Kuracie rezne v tymiánovom cestíčku

Recept na voňavé tymiánové kuracie rezne.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
kuracie prsia500gramov
mlieko polotučné 1,5%150mililitrov
múka hladká180gramov
soľ
tymián2polievkové lyžice
vajce slepačie2kusy

1. 

kuracie prsia 500 g

Kuracie prsia po dĺžke rozrežeme na tenšie plátky.

2. 

vajce slepačie 2 ks  mlieko polotučné 1,5% 150 ml  múka hladká 180 g  tymián 2 PL  soľ

Na cestíčko zmiešame vajcia s mliekom. Pridávame toľko múky, aby cestíčko bolo primerane husté. Nakoniec pridáme do cesta nadrobno nakrájaný čerstvý tymián. Cesto osolíme.

3. 

Kuracie rezne obalíme z oboch strán v cestíčku a vypražíme na panvici. Pražíme pod pokrievkou z každej strany tak cca 7 minút.

4. Servírujeme

Podávame s pečenými zemiakmi na tymiáne.

Servírujeme

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť