RECEPTY

Bravčové plnené bochníčky

Bravčové plnené bochníčky

Chutný obed z mletého bravčového mäsa, šunky a syra. Podávame s varenými zemiakmi a obľúbenou omáčkou.

recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,šunka bravčová dusená,syr Feta,Bravčové mäso

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Kategórie

Bravčové mäso  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

Pikantná paradajková omáčka recept-
bravčové mleté mäso750gramov
korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
soľ1čajová lyžička
strúhanka50gramov
syr Feta100gramov
vajce slepačie1kus
šunka bravčová dusená50gramov

 

Recept

1. 

bravčové mleté mäso 750 gramov  strúhanka 50 gramov  soľ 1 čajová lyžička  korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky  vajce slepačie 1 kus

Mäso zmiešame so strúhankou, soľou, korením a vajíčkom.

2. 

Vytvoríme valček a rozdelíme na štyri rovnaké diely.

3. 

šunka bravčová dusená 50 gramov  syr Feta 100 gramov

Každý diel roztlačíme na placku. Syr pokrájame na štyri obdĺžniky, každý kúsok zavinieme do plátka šunky a položíme do stredu placky.

4. 

Vytvarujeme podlhovasté bochníčky a poukladáme na pekáč vyložený papierom na pečenie.

5. 

Pečieme prikryté 30 min. pri teplote 180°C.

6. 

Odokryjeme a zapečieme 10 minút.

7. 

Pikantná paradajková omáčka recept

Tip na servírovanie.

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť