svetvomne.sk

Bravčové plnené bochníčky

    

Chutný obed z mletého bravčového mäsa, šunky a syra. Podávame s varenými zemiakmi a obľúbenou omáčkou.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:   

 

 
 

1. 

bravčové mleté mäso 750 gramov  strúhanka 50 gramov  soľ 1 čajová lyžička  korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky  vajce slepačie 1 kus

Mäso zmiešame so strúhankou, soľou, korením a vajíčkom.

2. 

Vytvoríme valček a rozdelíme na štyri rovnaké diely.

3. 

šunka bravčová dusená 50 gramov  syr Feta 100 gramov

Každý diel roztlačíme na placku. Syr pokrájame na štyri obdĺžniky, každý kúsok zavinieme do plátka šunky a položíme do stredu placky.

4. 

Vytvarujeme podlhovasté bochníčky a poukladáme na pekáč vyložený papierom na pečenie.

5. 

Pečieme prikryté 30 min. pri teplote 180°C.

6. 

Odokryjeme a zapečieme 10 minút.

7. 

Pikantná paradajková omáčka recept

Tip na servírovanie.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť