svetvomne.sk

Pizza z lístkového cesta

Rýchla príprava obľúbenej pizze. V recepte sú uvedené ingrediencie, ktoré pri jej príprave nie je nutné dodržať. Môžete si pizzu vytvoriť podľa vlastnej chute. Samozrejme, že lístkové cesto je pri jej príprave dôležitý základ.

 

Počet porcií: 8

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 
Cesnak3strúčiky
Cesto lístkové500gramov
Cibuľa50gramov
Feferónky sterilizované40gramov
Huby sušené25gramov
Kukurica sterilizovaná140gramov
Paprika červená100gramov
Paradajkový pretlak300mililitrov
Salám suchý100gramov
Syr eidam120gramov
Šunka140gramov

1. 

cesto lístkové 500 g

Lístkové cesto rozdelíme na polovicu. Každú polovicu zvlášť rozvaľkáme na pomúčenej doske ...

2. 

cesnak 3 strúčiky

... a vložíme do plechov. Ošúpeme, prelisujeme cesnak a potrieme ním pláty cesta.

3. 

paradajkový pretlak 300 ml  huby sušené 25 g

Na cestá nanesieme a rozotrieme pretlak. Huby namočíme a necháme nasiaknuť vodou.

4. 

šunka 140 g  salám suchý 100 g

Na pretlak rozložíme šunku a salámu.

5. 

cibuľa 50 g  paprika červená 100 g  feferónky sterilizované 40 g

Ošúpeme a na tenké kolieska pokrájame cibuľu. Pokrájame na kocky papriku a feferónky na kolieska. Ingrediencie rozložíme na obe pizze.

6. 

kukurica sterilizovaná 140 g

Pridáme kukuricu a scedené huby.

7. 

syr Eidam 120 g

Nakoniec posypeme strúhaným syrom.

8. 

Upečieme v dobre vyhriatej rúre (asi 20-25 minút)

9. 

Upečenú pizzu necháme vychladnúť na konzumnú teplotu, pokrájame a podávame.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť