svetvomne.sk

Pizza z lístkového cesta

    

Rýchla príprava obľúbenej pizze. V recepte sú uvedené ingrediencie, ktoré pri jej príprave nie je nutné dodržať. Môžete si pizzu vytvoriť podľa vlastnej chute. Samozrejme, že lístkové cesto je pri jej príprave dôležitý základ.

Kuchtil

Počet porcií

8

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:    

 

 
 
cesnak3strúčiky
cesto lístkové500gramov
cibuľa50gramov
feferónky sterilizované40gramov
huby sušené25gramov
kukurica sterilizovaná140gramov
paprika červená100gramov
paradajkový pretlak300mililitrov
salám suchý100gramov
syr Eidam120gramov
šunka140gramov

1. 

cesto lístkové 500 gramov

Lístkové cesto rozdelíme na polovicu. Každú polovicu zvlášť rozvaľkáme na pomúčenej doske ...

2. 

cesnak 3 strúčiky

... a vložíme do plechov. Ošúpeme, prelisujeme cesnak a potrieme ním pláty cesta.

3. 

paradajkový pretlak 300 mililitrov  huby sušené 25 gramov

Na cestá nanesieme a rozotrieme pretlak. Huby namočíme a necháme nasiaknuť vodou.

4. 

šunka 140 gramov  salám suchý 100 gramov

Na pretlak rozložíme šunku a salámu.

5. 

cibuľa 50 gramov  paprika červená 100 gramov  feferónky sterilizované 40 gramov

Ošúpeme a na tenké kolieska pokrájame cibuľu. Pokrájame na kocky papriku a feferónky na kolieska. Ingrediencie rozložíme na obe pizze.

6. 

kukurica sterilizovaná 140 gramov

Pridáme kukuricu a scedené huby.

7. 

syr Eidam 120 gramov

Nakoniec posypeme strúhaným syrom.

8. 

Upečieme v dobre vyhriatej rúre (asi 20-25 minút)

9. 

Upečenú pizzu necháme vychladnúť na konzumnú teplotu, pokrájame a podávame.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť