svetvomne.sk

Pikantné cestoviny s tuniakom

     

Výborné ostré cestoviny.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 
Cesnak4strúčiky
Cestoviny400gramov
Feferónky sterilizované3kusy
Korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
Olej olivový2polievkové lyžice
Sardelová pasta1čajová lyžička
Syr tvrdýg
Tuniak konzervovaný v rastlinnom oleji300gramov

1. Príprava ostrej tuniakovej zmesi

olej olivový 2 PL  cesnak 4 strúčiky  feferónky sterilizované 3 ks  tuniak konzervovaný v rastlinnom oleji 300 g  sardelová pasta 1 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL

Na oleji jemne popražíme cesnak a rozdrvené a nasekané feferónky. Pridáme tuniaka aj s olejom z konzervy a  okoreníme. Ochutíme sardelovou pastou a odstavíme.

Príprava ostrej tuniakovej zmesi

2. Príprava cestovín

cestoviny 400 g

Cestoviny uvaríme v slanej vode.Precedíme a vrátime ich späť do hrnca.

Príprava cestovín

3. 

syr tvrdý

K cestovinám primiešame tuniakovú zmes. Podávame teplé, podľa chuti posypeme strúhaným syrom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť