svetvomne.sk

Pikantné cestoviny s tuniakom

    

Výborné ostré cestoviny.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 
cesnak4strúčiky
cestoviny400gramov
feferónky sterilizované3kusy
korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
olej olivový2polievkové lyžice
sardelová pasta1čajová lyžička
syr tvrdý-
tuniak konzervovaný v rastlinnom oleji300gramov

1. Príprava ostrej tuniakovej zmesi

olej olivový 2 polievkové lyžice  cesnak 4 strúčiky  feferónky sterilizované 3 kusy  tuniak konzervovaný v rastlinnom oleji 300 gramov  sardelová pasta 1 čajová lyžička  korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky

Na oleji jemne popražíme cesnak a rozdrvené a nasekané feferónky. Pridáme tuniaka aj s olejom z konzervy a  okoreníme. Ochutíme sardelovou pastou a odstavíme.

Príprava ostrej tuniakovej zmesi

2. Príprava cestovín

cestoviny 400 gramov

Cestoviny uvaríme v slanej vode.Precedíme a vrátime ich späť do hrnca.

Príprava cestovín

3. 

syr tvrdý

K cestovinám primiešame tuniakovú zmes. Podávame teplé, podľa chuti posypeme strúhaným syrom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť