Národné kuchyne
Viac
HOVÄDZIE MÄSO
Španielsky vtáčik v rúre
PRÍVARKY A OMÁČKY
Biela fazuľová omáčka s párkom
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s párkom
BRAVČOVÉ MÄSO
Párkový tysaj
Dusená kapusta s bravčovými párkami.
Zemský tysaj
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Smaženica so šampiňonmi
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v lístkovom ceste
CESTOVINY
Zapekané cestoviny s kapustou
Fazuľa na cibuľke s párkom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Lečo s vajcom
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť