Národné kuchyne
Viac
HOVÄDZIE MÄSO
Španielsky vtáčik v rúre
Michal 1 h. 20 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Biela fazuľová omáčka s párkom
Dada — nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s párkom
Dada 35 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízka
Dusená kapusta s bravčovými párkami.
Jurgason 40 min. stredná
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízka
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Smaženica so šampiňonmi
Michal 25 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v lístkovom ceste
Dada 40 min. nízka
CESTOVINY
Zapekané cestoviny s kapustou
Jurgason — nízka
Fazuľa na cibuľke s párkom
Mioo 15 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť