Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Španielsky vtáčik v rúre
Michal 1 h. 20 min. nízka
Zobraziť recept
PRÍVARKY A OMÁČKY
Biela fazuľová omáčka s párkom
Dada — nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s párkom
Dada 35 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízka
Dusená kapusta s bravčovými párkami.
Jurgason 40 min. stredná
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízka
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Smaženica so šampiňonmi
Michal 25 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v lístkovom ceste
Dada 40 min. nízka
CESTOVINY
Zapekané cestoviny s kapustou
Jurgason — nízka
Fazuľa na cibuľke s párkom
Mioo 15 min. nízka
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Plnené zemiakové placky
KOLÁČE
Jablkovo-tvarohový koláč
SLADKÉ JEDLÁ
Orechové domáce rezance
Jablkové rezy s čokoládou
Studený cestovinový šalát
Pečené bravčové mäso na cibuli s mrkvou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
Cuketový sladký chlebíček s chia semienkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť