Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Španielsky vtáčik v rúre
Michal 1 h. 20 min. nízka
Zobraziť recept
PRÍVARKY A OMÁČKY
Biela fazuľová omáčka s párkom
Dada — nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s párkom
Dada 35 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízka
Dusená kapusta s bravčovými párkami.
Jurgason 40 min. stredná
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízka
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Smaženica so šampiňonmi
Michal 25 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v lístkovom ceste
Dada 40 min. nízka
CESTOVINY
Zapekané cestoviny s kapustou
Jurgason — nízka
Fazuľa na cibuľke s párkom
Mioo 15 min. nízka
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KURACIE MÄSO
Pečené kuracie prsia so zemiakmi
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
CUKROVINKY
Kokosový kmeň
Linguine s cukrovým hráškom
Rumové guľôčky len pre dospelých
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Cviklový šalát so syrom a kukuricou
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté so zelerom a šampiňónmi
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hrachovo špenátový prívarok
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť