Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Španielsky vtáčik v rúre
Michal 1 h. 20 min. nízka
Zobraziť recept
PRÍVARKY A OMÁČKY
Biela fazuľová omáčka s párkom
Dada — nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s párkom
Dada 35 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízka
Dusená kapusta s bravčovými párkami.
Jurgason 40 min. stredná
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízka
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Smaženica so šampiňonmi
Michal 25 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v lístkovom ceste
Dada 40 min. nízka
CESTOVINY
Zapekané cestoviny s kapustou
Jurgason — nízka
Fazuľa na cibuľke s párkom
Mioo 15 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Oblíž prst
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Ananásové rezy
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s majonézou
Makové krémové rezy
Zemiakovo - syrová omáčka
Uhorkovo paradajkový šalāt so smotanou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
ŠTRÚDLE
Jablkovo-černicová štrúdľa
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť