Kapustové kofty
Vegánske, vyprážané, kapustové "fašírky" obľúbené nielen v indickej kuchyni. Podávame s ryžou, zemiakmi, omáčkami či šalátmi.
recept,fotorecept,kapusta hlávková biela,múka cícerová hladká,Bezmäsité hlavné jedlá,Indická kuchyňa,Vegetariánske recepty,Vegánske recepty,Bezlepkové
Bezmäsité hlavné jedlá
Indická kuchyňa
Kategórie
Bezmäsité hlavné jedlá Indická kuchyňa Vegetariánske recepty Vegánske recepty Bezlepkové Ázijská kuchyňa Sezóna - Kapusta hlávková (biela, červená)
Ingrediencie
Ingrediencie
Jablkový korenený šalát recept | - | ||
Zemiaky s cícerom recept | - | ||
kapusta hlávková biela | 800 | gramov | |
korenie rasca mletá | ½ | čajovej lyžičky | |
múka cícerová hladká | 140 | gramov | |
olej repkový | - | ||
soľ | 1 | čajová lyžička |
Recept
1.
kapusta hlávková biela 800 gramov • soľ 1 čajová lyžička • korenie rasca mletá ½ čajovej lyžičky
Kapustu nastrúhame, osolíme, posypeme rascou a premiešame. Necháme asi pol hodiny odstáť.
2.
Z kapusty scedíme vodu, ktorú pustila a vyžmýkame ju ľahko rukami.
4.
...a vytvoríme stredne veľké, tuhšie guľôčky,
Dobrú chuť!