RECEPTY

Kapustové kofty

Kapustové kofty

Vegánske, vyprážané, kapustové "fašírky" obľúbené nielen v indickej kuchyni. Podávame s ryžou, zemiakmi, omáčkami či šalátmi.

recept,fotorecept,kapusta hlávková biela,múka cícerová hladká,Bezmäsité hlavné jedlá,Indická kuchyňa,Vegetariánske recepty,Vegánske recepty,Bezlepkové

Bezmäsité hlavné jedlá

Indická kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

14

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

Jablkový korenený šalát recept-
Zemiaky s cícerom recept-
kapusta hlávková biela800gramov
korenie rasca mletá½čajovej lyžičky
múka cícerová hladká140gramov
olej repkový-
soľ1čajová lyžička

 

Recept

1. 

kapusta hlávková biela 800 gramov  soľ 1 čajová lyžička  korenie rasca mletá ½ čajovej lyžičky

Kapustu nastrúhame, osolíme, posypeme rascou a premiešame. Necháme asi pol hodiny odstáť.

2. 

Z kapusty scedíme vodu, ktorú pustila a vyžmýkame ju ľahko rukami.

3. 

múka cícerová hladká 140 gramov

Pridáme múku, premiešame...

4. 

...a vytvoríme stredne veľké, tuhšie guľôčky,

5. 

olej repkový

Guľôčky vypražíme ponorené v oleji.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies