Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Cesnakovo zázvorové kuracie rezne
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cviklové kofty
Plnená vegánska tekvica
Tofu-baklažánové burgre s mrkvou
CUKROVINKY
Varené cícerové guľôčky s kokosom
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
Kapustové kofty
SUCHÉ PEČIVO
Kardamónový indický keks
Zemiakové placky s kyslou kapustou a šampiňónmi
Pečená kapusta
ZDRAVÉ KOLÁČIKY
Cícerové guľôčky s mandľami
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť