svetvomne.sk

Cesnakovo zázvorové kuracie rezne

    

Podľa tohoto receptu si bez problémov pripravíte chutné, mierne pikantné jemné rezníky.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

 

 
 
cesnak2strúčiky
jogurt biely2polievkové lyžice
kuracie mäso vykostené300gramov
múka cícerová hladká100gramov
olej repkový100mililitrov
soľ1štipka
zázvor koreň10gramov

1. 

cesnak 2 strúčiky  zázvor koreň 10 gramov  soľ 1 štipka  jogurt biely 2 polievkové lyžice

Na marinádu si zamiešame pretlačený cesnak, zázvor, soľ a jogurt.

2. 

kuracie mäso vykostené 300 gramov

Kuracie mäso si jemne naklepeme.

3. 

Rezne potrieme marinádou z oboch strán, prikryjeme fóliou a necháme v chlade marinovať aspoň 30 minút.

4. 

múka cícerová hladká 100 gramov

Rezne obalíme v múke ...

5. 

olej repkový 100 mililitrov

... a vysmažíme z oboch strán na rozpálenom oleji.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť