Cesnakovo zázvorové kuracie rezne
Podľa tohoto receptu si bez problémov pripravíte chutné, mierne pikantné jemné rezníky.
recept,fotorecept,cesnak,zázvor koreň,kuracie mäso vykostené,Kuracie mäso,Bezlepkové
Kuracie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 2 | strúčiky | |
jogurt biely | 2 | polievkové lyžice | |
kuracie mäso vykostené | 300 | gramov | |
múka cícerová hladká | 100 | gramov | |
olej repkový | 100 | mililitrov | |
soľ | 1 | štipka | |
zázvor koreň | 10 | gramov |
Recept
1.
cesnak 2 strúčiky • zázvor koreň 10 gramov • soľ 1 štipka • jogurt biely 2 polievkové lyžice
Na marinádu si zamiešame pretlačený cesnak, zázvor, soľ a jogurt.
3.
Rezne potrieme marinádou z oboch strán, prikryjeme fóliou a necháme v chlade marinovať aspoň 30 minút.
Dobrú chuť!