svetvomne.sk

Cesnakovo zázvorové kuracie rezne

     

Podľa tohoto receptu si bez problémov pripravíte chutné, mierne pikantné jemné rezníky.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:   

 

 
 
Cesnak2strúčiky
Jogurt biely2polievkové lyžice
Kuracie mäso vykostené300gramov
Múka cícerová hladká100gramov
Olej repkový100mililitrov
Soľ1štipka
Zázvor koreň10gramov

1. 

cesnak 2 strúčiky  zázvor koreň 10 g  soľ 1 štipka  jogurt biely 2 PL

Na marinádu si zamiešame pretlačený cesnak, zázvor, soľ a jogurt.

2. 

kuracie mäso vykostené 300 g

Kuracie mäso si jemne naklepeme.

3. 

Rezne potrieme marinádou z oboch strán, prikryjeme fóliou a necháme v chlade marinovať aspoň 30 minút.

4. 

múka cícerová hladká 100 g

Rezne obalíme v múke ...

5. 

olej repkový 100 ml

... a vysmažíme z oboch strán na rozpálenom oleji.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť