Najvýznamejšie ingrediencie
Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.
Jemné vegetariánske fašírky. Chuť tofu sa v zelenine ľahko stratí a preto zachutia aj nevegetariánom. Fašírky pripravené s cícerovou múkou sú vhodné aj pri bezlepkovej diéte.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Besan ladoo (laduu) je obľúbený indický dezert vyrobený z cícerovej múky, ghí (masla) a cukru. Do dezertu sa najčastejšie pridávajú mandle, pistácie, ale tiež kokos, či voňavý kardamón.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá, kokosová maškrtka inšpirovaná indickou kuchyňou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Ponúkame jeden z receptov na jemné, krehké a chutné sušienky Nankhatai (Nankatai), ktoré sa s obľubou pečú počas rôznych sviatkov v Indii, nevynímajúc sviatky Vianočné.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Chutná plnená tekvica bez mäsa. Podávame so zemiakovou prílohou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Vegánske, vyprážané, kapustové "fašírky" obľúbené nielen v indickej kuchyni. Podávame s ryžou, zemiakmi, omáčkami či šalátmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Cviklové fašírky Čukunda kofta sú veľmi zdravé a chutné. Napriek tomu, že sa vysmážajú v oleji mastné nie sú. Podávame ich ako súčasť indického menu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Karfiolová pakora (Gobi pakora) je jedna z mnohých chutných a chrumkavých zeleninových pakor obľúbených v Indii. Podáva sa ako večerné občerstvenie s dobrou šálkou čaju. Môže tvoriť aj súčasť obedového menu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Podľa tohoto receptu si bez problémov pripravíte chutné, mierne pikantné jemné rezníky.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutný vegetariánsky obed alebo večera. Podávame s niektorou zo zemiakových príloh.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Placky plné tých najlepších chutí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná