Jablkový korenený šalát

Seb ka raita - jablkový šalát s korením a jogurtom. Napriek obsahu korenia, v inak sladkom šaláte, pikantnú chuť nie je cítiť. Šalát sa podáva k rôznym jedlám v indickej kuchyni, dopĺňa a vyrovnáva chute.
recept,fotorecept,jablká,jogurt biely 3,5% tuku,Ovocné šaláty,Indická kuchyňa,Vegetariánske recepty,Bezlepkové
Ovocné šaláty
Indická kuchyňa
Kategórie
Ovocné šaláty › Indická kuchyňa › Vegetariánske recepty › Bezlepkové › Ázijská kuchyňa › Sezóna - Jablká (jeseň) › Sezóna - Jablká (zima) ›Ingrediencie
Ingrediencie
citrónová šťava | 1 4 | polievková lyžica kcal | |
cukor trstinový | 2 40 | čajové lyžičky kcal | |
jablká | 450 275 | gramov kcal | |
jogurt biely 3,5% tuku | 150 105 | gramov kcal | |
korenie rímska rasca mletá | ¼ 5 | čajovej lyžičky kcal | |
korenie čierne mleté | ½ 9 | čajovej lyžičky kcal | |
soľ | ½ 0 | čajovej lyžičky kcal |
Recept

2.
citrónová šťava 1 polievková lyžica • cukor trstinový 2 čajové lyžičky • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky • korenie rímska rasca mletá ¼ čajovej lyžičky • soľ ½ čajovej lyžičky
Primiešame uvedené ingrediencie.


Dobrú chuť!