Jablkový korenený šalát
Seb ka raita - jablkový šalát s korením a jogurtom. Napriek obsahu korenia, v inak sladkom šaláte, pikantnú chuť nie je cítiť. Šalát sa podáva k rôznym jedlám v indickej kuchyni, dopĺňa a vyrovnáva chute.
recept,fotorecept,jablká,jogurt biely 3,5% tuku,Ovocné šaláty,Indická kuchyňa,Vegetariánske recepty,Bezlepkové,Sezónne recepty
Ovocné šaláty
Indická kuchyňa
Kategórie
Ovocné šaláty Indická kuchyňa Vegetariánske recepty Bezlepkové Sezónne recepty Ázijská kuchyňa Sezóna - Jablká (zima) Sezóna - Jablká (jeseň)
Ingrediencie
Ingrediencie
citrónová šťava | 1 | polievková lyžica | |
cukor trstinový | 2 | čajové lyžičky | |
jablká | 450 | gramov | |
jogurt biely 3,5% tuku | 150 | gramov | |
korenie rímska rasca mletá | ¼ | čajovej lyžičky | |
korenie čierne mleté | ½ | čajovej lyžičky | |
soľ | ½ | čajovej lyžičky |
Recept
2.
citrónová šťava 1 polievková lyžica • cukor trstinový 2 čajové lyžičky • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky • korenie rímska rasca mletá ¼ čajovej lyžičky • soľ ½ čajovej lyžičky
Primiešame uvedené ingrediencie.
Dobrú chuť!