RECEPTY

Jablkový korenený šalát

Jablkový korenený šalát

Seb ka raita - jablkový šalát s korením a jogurtom. Napriek obsahu korenia, v inak sladkom šaláte, pikantnú chuť nie je cítiť. Šalát sa podáva k rôznym jedlám v indickej kuchyni, dopĺňa a vyrovnáva chute.

recept,fotorecept,jablká,jogurt biely 3,5% tuku,Ovocné šaláty,Indická kuchyňa,Vegetariánske recepty,Bezlepkové

Ovocné šaláty

Indická kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

citrónová šťava1polievková lyžica
cukor trstinový2čajové lyžičky
jablká450gramov
jogurt biely 3,5% tuku150gramov
korenie rímska rasca mletá ¼čajovej lyžičky
korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
soľ½čajovej lyžičky

 

Recept

1. 

jablká 450 gramov

Jablká umyjeme a postrúhame aj so šupkou.

2. 

citrónová šťava 1 polievková lyžica  cukor trstinový 2 čajové lyžičky  korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky  korenie rímska rasca mletá  ¼ čajovej lyžičky  soľ ½ čajovej lyžičky

Primiešame uvedené ingrediencie.

3. 

jogurt biely 3,5% tuku 150 gramov

Pridáme jogurt a premiešame.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies